030 - 636 20 54 info@BaanWaarde.nl

Over ons

BaanWaarde Personeelsdiensten is een Advies- én Arbeidsbemiddelingsbureau, opgericht door Herman Bakhuisen.
Van 2005 t/m 2013 was BaanWaarde vooral actief in de re-integratie en sinds 2015 adviserend en bemiddelend in het onderwijs en het MKB.
Herman is adviseur, arbeidsbemiddelaar, arbeidsdeskundige, jobcoach, docent / leraar, recruiter en trainer. Vanuit BaanWaarde is hij adviserend en bemiddelend betrokken om personeelsbehoeften en werkwensen te vervullen.

Van 1995 t/m 2018 heeft Herman geregeld gewerkt o.a. als (hybride) docent en leidinggevende in het onderwijs, in het VO (PrO, VMBO, HAVO en VWO) en ook in het MBO. Sinds 2002 tot op heden is en/of was hij ook zelfstandig ondernemer in het opleiden, trainen, adviseren, re-integreren en bemiddelen van allerlei mensen.

Het ondernemerschap, ons onderwijs, het opleiden, trainen en werkend leren, (duurzame) inzetbaarheid, arbeidsparticipatie én -bemiddeling interesseren mij. Op het snijvlak hiervan meetbaar kunnen presteren, alleen en tezamen, trekt mij al jaren aan.
Hierin adviseren, coachen, doceren, kritisch opbouwend meedenken, leidinggeven, netwerken, ondernemen, ondersteunen, ontwikkelen, trainen en verbinden van mensen, doe ik graag. Hiertoe ben ik dan graag en ook breed inzetbaar, zowel strategisch, tactisch en operationeel.
Want onszelf uit laten dagen tot het realiseren van waardevolle veranderingen en rendabele win/win -klantvoordelen is en blijft boeiend!

BaanWaarde heeft vooral affiniteit met onderwijsbanen en met klantenservice- en verkoopfuncties!

Bent u / ben jij een (DMU) beslisser en/of beïnvloeder?
Interesse in samenwerking ?

> Benader mij tel. via M06 188 135 85 of via LinkedIn om mogelijke win/win-opties vertrouwelijk te bespreken! Bvd.!

Met waardevolle groet,
Herman Bakhuisen

E) herman @ bakhuisen.nl
M) 06 188 135 85 (ma/vr: 08-22.30.u. & za: 09-18.u.)