030 - 636 20 54 info@BaanWaarde.nl

Werkzoekenden

BaanWaarde gelooft dat mensen vaak zelf het beste weten wat voor waardevol werk ze graag willen doen. Bij ons bepaal jij daarom zelf of je liever tijdelijk aan de slag gaat of dat je voor vast werk aan de slag wilt gaan. BaanWaarde vraagt wat jou goed uitkomt, hoeveel uur je wilt werken, hoe ver en wat je dan graag doet. Het gaat om jouw intrinsieke motivatie, ambitie en situatie.

BaanWaarde helpt je niet zomaar aan het werk. Wij gaan eerst met jou in gesprek. Op deze manier vernemen we meer over waarmee en hoe vaak we jou kunnen (laten) helpen / inzetten. Wij hechten waarde aan een duurzame relatie met alle betrokkenen. Daarom bieden we onder andere in onderling overleg persoonlijke, schriftelijke en/of telefonische begeleiding op maat aan.

Dit doen we ook buiten gangbare werktijden. Wij doen dit op zodanige wijze dat het bij de betrokkene past. Zo is de kans op duurzame inzetbaarheid groter. We kunnen er dan allen (nog) beter van worden!

BaanWaarde vindt het belangrijk dat je plezier hebt in het werk dat je doet. Daarom ziet BaanWaarde jou in de eerste plaats als een collega-medewerker. BaanWaarde wenst te groeien met vele collega’s. Wij nodigen hierbij iedereen uit die alsnog, opnieuw en/of verder aan de slag wilt. Wij hebben o.a. expertise in de sales en het onderwijs. Wij helpen opdrachtgevers en kandidaten dor te bemiddelen naar banen als verkoop- en/of klantcontactmedewerker en als onderwijsmens zoals docent / leraar naar, vanuit en binnen het (speciaal) basisonderwijs (bo / sbo), het voortgezet (speciaal) onderwijs (vo / vso / svo), het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) alsmede naar het volwassen onderwijs (vavo).